Rösta på din kandidat

Vem tycker du ska få DalaFrakts samhällsbyggnadsstipendium 2018 på 50 000 kronor? Rösta på personen du anser bäst bidragit till en god samhällsutveckling i Dalarna. Röstande och juryn delar på möjligheten att påverka utgången. Resultatet presenteras den 9 februari i samband med matchen Leksand – Modo. Läs mer om kandidaterna under nyheter på denna hemsida.
OBS! Endast en röst per enhet (dator, padda eller mobiltelefon) registreras.

Välj din kandidat

Kandidaterna

Marit Norin, Älvdalen
Marit Norin”Hon har med stort engagemang arbetat med att lyfta fram och presentera den spännande kulturhistorien kring Älvdalen. Det har betytt mycket för de som bor och lever i bygden.”
Tyko Persson, Borlänge
Tyko Persson”I sin roll som rektor har han arbetat ett lyckat initiativ med Masermodellen innebär ett större engagemang för både elever och lärare. Det är viktigt i dessa tider där alltfler inser skolans stora betydelse för vårt samhälle i framtiden.”
Jonny Wikström, Siljansnäs
Jonny Wikström”Hans arbete inom Siljansnäsresursen har starkt bidragit till att det blivit lättare att leva och bo i Siljansnäs och Leksand. Dessutom har flera fått chansen att komma in i arbetslivet.”
Eva Petursson, Borlänge
Eva Petursson”Med stor entusiasm och kunskap leder hon den strategiska forskning inom SSAB som ska ta stålproduktionen in i framtiden. Det betyder mycket för regionen kring Borlänge.”
Bo Funcke, Borlänge
Bo Funcke”Han motiveras till detta stipendium för sin imponerande företagaranda att skapa Romme Alpin. En anläggning som betyder mycket för många i regionen.”
Bo-Marcus Lidström, Falun
Bo Marcus Lidström”Han har ett härligt engagemang att skapa forspaddlingsarenan Falun Vildvattenpark i Falun, som på ett nytt och spännande sätt kan utveckla besöksnäringen i regionen.”

 

För att få den här omröstningen skall fungera ordentligt skickar vi ibland små filer till din dator. Dessa filer kallas kakor eller ”cookies”. De flesta större webbplatser gör på samma sätt.
Läs mer på aboutcookies.org.