Drivna och serviceinriktade transportledare sökes till vårt team

Brinner du för kundservice, logistik och struktur? DalaFrakt växer och vi förstärker nu vår transportledning med två transportledare till flis- respektive rundvirkestransporter.

Rollbeskrivning

  • Styra DalaFrakts bilar utifrån flöden och beställningar
  • Planera strategiskt bra flöden för bilarna
  • Vara ansiktet utåt mot både våra kunder och medlemsåkerier

Vem söker vi?
Som transportledare får du arbeta i ett härligt team med ett öppet klimat och få möjlighet till egen utveckling i din yrkesroll. Tjänsten innebär att ta emot kundbeställningar och utifrån dessa på bästa sätt planera bilar, leveranser och flöden. Det är därför viktigt att du kan se möjligheter till flödesoptimering och på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt kan transportleda bilar. Du sitter som spindeln i nätet mellan våra kunder och medlemsåkerier.

För DalaFrakt står alltid kunden i centrum och vi ser därför att du är kundorienterad och alltid gör ditt bästa för att tillgodose kundens behov. Det är också viktigt att du på ett bra sätt kan bemöta och serva både chaufförer och åkeriägare. 

För att lyckas i rollen som transportledare på DalaFrakt trivs du i och stimuleras av ett högt arbetstempo. Du känner dig bekväm med att lära dig olika system och du tycker om att arbeta i grupp. Du ska även kunna balansera struktur och flexibilitet i det dagliga arbetet.

I rollen som transportledare rapporterar du till logistikchef.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande profil

  • Erfarenhet av kundservice eller logistik, alternativt annan närliggande verksamhet
  • Kunskap om transportflöden
  • Meriterande är eftergymnasial utbildning inom logistik

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en modern arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Du får arbeta tillsammans i en härlig grupp och under en involverande chef som ger tydlighet och stöttning i arbetet. Du får vara en del av en kultur som kännetecknas av drivkraft och vilja att göra det lilla extra. Vi erbjuder dessutom fina förmåner. Framför allt kan vi tillhandahålla en stimulerande roll där ingen dag är den andre lik.

Anställningsvillkor
Tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas.
Tjänsten innebär till viss del beredskapstjänstgöring.
Placeringsort är Leksand.  

Kontaktinformation
Fredrik Engström, logistikchef
fredrik.engstrom@dalafrakt.se
070-647 00 94

Elin Rosén, HR-chef:
elin.rosen@dalafrakt.se
070-647 01 64

Ansökan
Ansökan skickas via e-post till elin.rosen@dalafrakt.se
Ange referens Transportledare Flis alt Transportledare Rundvirke i ämnesraden. CV och personligt brev bifogas. Notera att du kan söka en eller båda tjänsterna.

Sista ansökningsdag är 2018-12-21 men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan så snart som möjligt.