Lediga tjänster

Erfaren produktionschef med driv och affärskänsla

Vill du vara med på vår utvecklingsresa och arbeta strategiskt och operativt med våra anläggningsprojekt? DalaFrakt AB är inne i en intensiv tillväxtfas och vi söker nu en engagerad produktionschef för anläggningsentreprenader till huvudkontoret i Leksand alternativt till Mora beroende på din bostadsort.

Om tjänsten:
Tjänsten är som produktionschef för entreprenader inom affärsområde anläggning. Som produktionschef får du bidra till utvecklingen av affärsområdet och du får ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Tjänsten innebär att operativt leda våra anläggningsprojekt där du planerar, samordnar och styr arbetet. Rollen innebär också kalkylering och personalansvar vid entreprenaderna. Du kommer att arbeta affärsinriktat med att stärka DalaFrakts varumärke genom löpande kontakter med nya och befintliga kunder, samt andra externa aktörer. Som produktionschef rapporterar du till Chef affärsområde anläggning.

Om dig:
Problem och utmaningar kan alltid förekomma, och därför söker vi dig som är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du har ett ledarskap som karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och utvecklingsinriktning. Du har tidigare erfarenhet av arbete med anläggningsentreprenader, och vi ser gärna att du är resultatinriktad och drivs av att utveckla och förbättra verksamheten. Du har också ett strukturerat arbetssätt, kan prioritera och hålla igång många bollar samtidigt. Viktigt är att du har en känsla för produktion och kan göra ekonomiska rapporteringar.

Din profil:

  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Minst fem års erfarenhet av arbete inom mark- bygg- eller anläggning, alternativt inom annan närliggande verksamhet
  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som produktionschef, platschef, arbetsledare eller annan ledande befattning
  • B-körkort

Om oss:
DalaFrakt AB är offensivt transport- och anläggningsföretag med ett 110-tal medleverantörer i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland. Huvudkontoret ligger i Leksand, men vi har även kontor i Falun, Rättvik, Mora och Malung. DalaFrakt verkar inom två affärsområden, vilka är anläggning och skog & flis. Vi har även egna grustäkter och materialinsamlingsplatser runt om i Dalarna.

Vår vision är att förbättra slutkundens konkurrenskraft genom effektiva transporter, maskintjänster och materialleveranser. Styrkan hos DalaFrakt ligger i ett starkt personligt engagemang, lokal kännedom och närvaro, korta beslutsvägar och flexibilitet i val av resurser och lösningar.

Anställningsvillkor:
Tillsvidare. 
Placeringsort är Leksand alt. Mora. Tjänsten innebär vissa resor, varpå B-körkort är ett krav.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Lön:
Månadslön enligt överenskommelse

Kontaktinformation:
Elin Rosén, HR-ansvarig:
elin.rosen@dalafrakt.se
070-647 01 64

Ansökan:
Ansökan skickas via e-post till elin.rosen@dalafrakt.se
Ange referens Produktionschef i ämnesraden. CV och personligt brev bifogas.
Sista ansökningsdag är 2017-08-30 men intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.